Myrke de Jonge

Copywriter & Content Creator

Hi, Ik ben Myrke. Een echte creatieveling in zowel
woord als beeld. Recht door zee, doelgericht en vindingrijk. Een Ideeëngenerator met liefde voor
social media, tekst & Storytelling

Mijn verhaal.

Online ondernemen. Het was compleet nieuw voor me toen ik in 2020 begon. Het sprak me aan. Vrijheid om te bepalen welke diensten je aanbiedt en welke prijs je ervoor vraagt. Het was voor mij het perfecte zetje naar ondernemerschap.

In loondienst kon ik mijn draai namelijk niet vinden. Ik bleef maar zoeken naar die perfecte baan die niet leek te bestaan. Na jaren van frustratie was het tijd om het roer om te gooien en zelf de baan te creeren die ik niet kon vinden.

Stapje voor stapje ontdekte ik als ondernemer mijn talenten. Competenties die in loondienst onderbelicht bleven. Tijdens mijn studies ontdekte ik mijn liefde voor Marketing. In combinatie met mijn schrijftalent was mijn droombaan geboren: Copywriter/ Content Creator.

Als ondernemer merkte ik wat online zichtbaarheid voor de groei van je bedrijf doet. Ook zag ik veel collega-ondernemers hiermee worstelen. Als een-of tweepitter heb je nu eenmaal geen marketingafdeling die dit klusje voor je klaart. En zelf kom je er 9 van de 10 keer niet aan toe.

Het is mijn missie om jouw onderneming online op de kaart te zetten, zodat je business opbloeit. Vol passie ondernemen zonder je druk te maken over je online marketing. Dat is het doel.

Waar ik voor sta

Betrokkenheid

Betrokken zijn bij jouw bedrijf vind ik belangrijk. Ik buig me over jouw missie en visie, blijf graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verdiep me in jouw vakgebied.

Kwaliteit

Zomaar wat posten is zonde van de tijd en moeite. Het levert namelijk niks op. Ik maak kwalitatieve content afgestemd op jouw doelgroep. SEO-proof (teksten) met een professionele uitstraling.

Rust & vertrouwen

Ik vind het belangrijk dat jij verlost bent van je kopzorgen over de online zichtbaarheid van je bedrijf. Dankzij mijn zelfredzaamheid ervaar jij meer rust en vertrouwen binnen je bedrijf.

Gelijkwaardigheid

Ik werk niet voor jou maar met jou. Ik geloof dat je met een gelijkwaardige samenwerking de beste resultaten haalt.

Professionaliteit met een persoonlijke touch

Ik vind het belangrijk dat jouw content een professionele uitstraling krijgt, maar wél jouw tone-of-voice behoudt.

Mijn aanpak.

Jouw missie en visie gebruik ik als uitgangspunt voor het maken van content. Door uit te dragen waar jij voor staat, ga je de juiste klanten aantrekken. Mensen die zich kunnen vinden in jouw doel. Ik wil alles van jouw bedrijf weten en vooral ook het verhaal erachter, zodat ik dit kan laten terugkomen in de social media berichten. Ik stippel een strategie uit, zodat we met een doel aan de slag gaan. Ik schrijf en post de content en check wat de resultaten zijn. Waardevolle content gericht op jouw doelgroep.

We wisten wie onze doelgroep was en wat ons onderscheidde, maar we wisten niet hoe we hen op een goede manier konden bereiken en aan ons binden.

Myrke heeft ons zichtbaar gemaakt voor onze doelgroep met een groot bereik en daarmee gezorgd voor een sterke groei van onze praktijk. Verder heeft ze onze sterke punten op een professionele en vlotte wijze zichtbaar gemaakt en geaccentueerd.

Ik vind Myrke communicatief sterk, ze heeft humor én blijft professioneel en ze heeft een no-nonsense benadering zowel tekstueel als in gesprek. Ik beveel haar aan als je op zoek bent naar groei en (online) zichtbaarheid voor je organisatie.

Freek

Huisartsen Assen-West

Heb je nog vragen?

Stuur me gerust een bericht.