Social Copy

‘Wat moet ik nu weer posten’?  Ben je compleet inspiratieloos en krijg je het niet voor elkaar om consistent te posten op social media? Ik help je met het maken van pakkende teksten en afbeeldingen.

Strategie

Teksten

Inplannen

Contentplan

Laat je bedrijf zien!

Social media is dé manier om je potentiele klanten te bereiken en te laten zien wat jij in huis hebt. Het is de mond-tot-mond reclame van nu. Wil jij je bedrijf laten groeien? Dan is je aanwezigheid op social media onmisbaar.

Jij bent hier, omdat je meer met social media wil doen. Het kost je nu behoorlijk veel tijd. Tijd die je liever ergens anders aan besteedt. Wat moet je posten? Hoe vaak en hoe werkt het allemaal? Een beetje aanklooien op social media heb je al geprobeerd, dat werkte niet.

Tijd om het professioneler aan te pakken. Ik help je met het bedenken en schrijven van doelgerichte content op social media.

Stel je voor dat…

Je er niet meer alleen voor staat

Klanten naar jou toekomen via online kanalen

Jij als expert wordt gezien in je vakgebied

Je iedere week verzekerd bent van waardevolle content

Je bedrijf tot bloei komt en je klantenbestand groeit

Voor wie ben ik?

Mijn werkwijze en aanbod is afgestemd op een- of tweepitters met een dienstverlenend bedrijf. Ik werk graag samen met ambitieuze ondernemers die op zoek zijn naar bedrijfsgroei en het belangrijk vinden om hun bedrijf op een professionele manier te presenteren. Ondernemers die hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen en geloven dat je hiervoor de expertise van anderen moet inschakelen. De basis voor een goede samenwerking bestaat voor mij uit wederzijds vertrouwen.

Ben jij een ondernemer in de zorg, beauty, health of lifestyle-branche? Grote kans dat we een goede match zijn!

Mijn aanpak

In 6 maanden help ik jou naar meer online zichtbaarheid, naamsbekendheid en een professionele uitstraling. Ik bedenk, schrijf en plaats de berichten voor je op 2 verschillende kanalen. Ik vind het belangrijk om jouw missie en visie als uitgangspunt te gebruiken voor het maken van content.  Ik wil alles van jouw bedrijf weten en vooral ook het verhaal erachter, zodat ik dit kan laten terugkomen in de social media berichten. Ik stippel een strategie uit, zodat we een half jaar lang met een duidelijk doel aan de slag gaan.

Zo werkt het

Plan een kennismaking

Tijd voor een eerste telefonische kennismaking. Dit gesprek is bedoeld om te kijken of het klikt tussen ons, om te bespreken waar je nu tegen aanloopt en hoe/of ik je hiermee kan helpen.

Plan van aanpak

Is onze kennismaking uitgelopen op een samenwerking? Yes! Tijd voor een plan van aanpak. Wat zijn je doelen voor de komende 6 maanden, wie wil je bereiken, wat is jouw visie en hoe gaan we het aanpakken? 

l

Aan de slag

Ik laat mijn creativiteit de vrije loop en ga aan de slag met het creëren van ijzersterke teksten voor social media berichten. Van tekst tot hashtags; ik zorg ervoor dat jouw posts helemaal on-point zijn. De berichten zet ik voor je klaar in een planningstool.

Social media tarieven

10 Social media posts

  €399

  Social media abonnement

  • x aantal posts per maand
  • Geplaatst in planningstool
  • Hashtagonderzoek
  • Contentstrategie & planning
  • LinkedIn, Facebook en Instagram
  • Maandelijks overleg

  Looptijd: minimaal 6 maanden

  *prijs exclusief 21% BTW

  v.a. €199

  per maand

  Heb je nog vragen?